نقش تخفیف خوراک در تقویت عوامل تولید صنعت پتروشیمی

برای تقویت اقتصاد کشور، لازم است که صادرات افزایش یابد زیرا که این موضوع، وابستگی سایر اقتصادها به اقتصاد کشور را زیاد می‌کند و ایران را جزء لاینفک شبکه تجاری در منطقه و یا دنیا می‌نماید. صادرات زیاد، نیازمند رونق‌یافتن تولید در کشور است که خود این مسئله، افزایش واردات را به دنبال خواهد داشت زیرا که تمامی مواد اولیه برای تولید هر محصول، در داخل کشور یافت نخواهد شد و بخشی از آن باید وارد شود. افزایش واردات نیز جایگاه ایران را در شبکه تجاری منطقه و دنیا تثبیت خواهد کرد چون اقتصاد سایر کشورها از نظر امنیت تقاضا به اقتصاد ایران وابسته خواهند شد. موضوع تولید که مسئله محوری در تقویت اقتصاد است، خود دارای ۴ بُعد است: مواد اولیه (خوراک)، سرمایه، فناوری و بازار (تقاضا). کشور ایران از حیث دسترسی به خوراک دارای مزیت بسیار بیشتری نسبت به سایر ابعاد است اما از آن‌جا که این عوامل تا حدودی قابل جایگزینی با یکدیگر هستند، می‌توان از مزیت خوراک برای تقویت سایر ابعاد تولید بهره برد.

سرمایه: تا سال ۹۷ در صنعت پتروشیمی ایران

کاربر گرامی

دسترسی کامل به این محتوا برای اعضای ویژه VCMStudy در نظر گرفته شده است.

در صورتی که عضو سایت هستید، وارد حساب کاربری خود شوید، در غیر این صورت ابتدا در سایت ثبت‌نام نمایید و سپس اشتراک تهیه کنید.

کاربر گرامی

دسترسی کامل به این محتوا برای اعضای ویژه VCMStudy در نظر گرفته شده است.

متاسفانه شما اشتراک فعال ندارید، لطفا ابتدا اشتراک مورد نظر خود را تهیه/تمدید نمایید.

اشتراک گذاری

لینک کوتاه

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

یادداشت پیشنهادی
گزارش پیشنهادی
مرکز مطالعات زنجیره ارزش

آدرس : تهران، میدان تیموری، بلوار صالحی، برج فنـاوری شریف، طبقه 7، واحد 710، شرکت زنجیره ارزش نفت و گاز مهام

کد پستی: 1459965193

تلفن: 92002710-021

ایمیل: Info@VCMstudy.ir

گروه مدیریت زنجیره ارزش

مرکز مطالعات زنجیره ارزش یکی از مجموعه های وابسته به گروه مدیریت زنجیره ارزش (شرکت دانش بنیان زنجیره ارزش نفت و گاز مهام) می‌باشد. رسالت ما در این گروه بر این است که با ایجاد زیرساخت‌های تولید و مدیریت محتوا، و ارائه خدمات مشاوره مدیریت در مسیر کمک به توسعه یکپارچه، متوازن و پایدار صنعت نفت و گاز کشور گامی هر چند کوچک برداریم.

.Copyright © 2015-2023 VCMstudy.All rights reserved

سلام! خوش آمدید...
شما اشتراک فعال ندارید!