مروری بر الگوهای کلان خوراک و محصولات صنعت پتروشیمی

کشورهای دارای منابع نفت و گاز می‌توانند این منابع را به شکل فرآوری نشده صادر کنند و سود حاصل از آن را به اقتصاد یا صندوق های ملی خود واریز کنند. همچنین می‌توانند با توسعه پایین‌دست صنعت نفت، زمینه‌ساز توسعه بنگاه‌هایی باشند که علاوه بر خرید نفت و گاز از دولت، سالانه مقادیر قابل توجهی مالیات هم به دولت می‌پردازند. توسعه پایین‌دست صنعت نفت علاوه بر تأمین امنیت تقاضا برای بالادست و پرداخت مالیات به دولت، مزایای دیگری از جمله اشتغال‌زایی و سودآوری برای بخش خصوصی و در نهایت مردم به دنبال دارد.

صنعت پتروشیمی در نقاط مختلف دنیا بر اساس راهبردهای متنوعی به وجود آمده و توسعه یافته است. هدف‌گذاری در نوع محصولات تولیدی و میزان دسترسی به منابع مختلف نیز سبد خوراک صنعت پتروشیمی را شکل داده است. در حال حاضر

کاربر گرامی

دسترسی کامل به این محتوا برای اعضای ویژه VCMStudy در نظر گرفته شده است.

در صورتی که عضو سایت هستید، وارد حساب کاربری خود شوید، در غیر این صورت ابتدا در سایت ثبت‌نام نمایید و سپس اشتراک تهیه کنید.

کاربر گرامی

دسترسی کامل به این محتوا برای اعضای ویژه VCMStudy در نظر گرفته شده است.

متاسفانه شما اشتراک فعال ندارید، لطفا ابتدا اشتراک مورد نظر خود را تهیه/تمدید نمایید.

اشتراک گذاری

لینک کوتاه

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

یادداشت پیشنهادی
گزارش پیشنهادی
مرکز مطالعات زنجیره ارزش

آدرس : تهران، میدان تیموری، بلوار صالحی، برج فنـاوری شریف، طبقه 7، واحد 710، شرکت زنجیره ارزش نفت و گاز مهام

کد پستی: 1459965193

تلفن: 92002710-021

ایمیل: Info@VCMstudy.ir

گروه مدیریت زنجیره ارزش

مرکز مطالعات زنجیره ارزش یکی از مجموعه های وابسته به گروه مدیریت زنجیره ارزش (شرکت دانش بنیان زنجیره ارزش نفت و گاز مهام) می‌باشد. رسالت ما در این گروه بر این است که با ایجاد زیرساخت‌های تولید و مدیریت محتوا، و ارائه خدمات مشاوره مدیریت در مسیر کمک به توسعه یکپارچه، متوازن و پایدار صنعت نفت و گاز کشور گامی هر چند کوچک برداریم.

.Copyright © 2015-2023 VCMstudy.All rights reserved

سلام! خوش آمدید...
شما اشتراک فعال ندارید!